JEFFREY 161 A7231 | Het OogMijn bril
maakt mij
uniek.

’We gaan er met het hele gezin en steeds weer staan we versteld hoe vriendelijk ze zijn bij Het Oog.”

Jeffrey kocht vroeger zijn brillen bij een keten, maar is nu trouwe klant bij Het Oog. “Nergens nemen ze zoveel tijd voor een klant. Het is gewoon fantastisch hoe ze in de winkel met je omgaan. Ook na de verkoop staan ze steeds voor je klaar.”

“Vroeger kocht ik mijn bril vaak via een actie. Je kent dat wel: één kopen, één gratis. Als ik mijn bril van vandaag echter vergelijk met die van vroeger, dan valt me de kwaliteit vooral op. Zeker van de glazen. Die zijn heel sterk en bestendig tegen krassen. Ze zijn ook heel makkelijk proper te maken. De glazen blijven veel langer helder.”

Jeffrey liet zich begeleiden tot de keuze voor een zwarte montuur. “Volgens mijn vrouw zie ik er een beetje strenger uit (haha). Maar die bril past echt bij mijn persoonlijkheid. Veel mensen hebben me dat ook gezegd ‘je bril past echt bij je’. Op het werk vragen ze zelfs regelmatig eens of ze hem even mogen opzetten om te zien of hij ook bij hen past. Wat zo interessant is aan Het Oog is dat je er brillen vindt, die je nergens anders kan vinden. Ook dat maakt hen zo uniek.”