GEORGETTE 161 A6979web | Het Oog


Mijn bril
bezorgt mij
complimentjes.

"Je wordt er echt in de watten gelegd.” Georgette ging vorig jaar langs bij Het Oog om een nieuwe bril te kiezen. Ze herinnert het zich nog als gisteren.

“Vroeger kocht ik wel eens brillen in één van de ketens, moh joenk toh, het is niet te vergelijken. Alles is pico bello in orde als je naar Het Oog gaat. Mijn kleindochter gaat er al een hele tijd en zij is ook zo tevreden. Zij had me er trouwens heen gestuurd.”

Georgette draagt nog niet zo lang een bril, maar leven zonder haar bril ziet ze niet meer zitten. “Mijn ogen beginnen dan heel raar te doen. Ik voel me beter met mijn bril op, en nu zeker. Weet je hoeveel mensen mij al een compliment gaven? Onbeschrijfelijk! ‘Mo vint, gij hebt ne schonen bril’, zegt iedereen.”

“Kijk, ik ben gewoon vree content. Ik kan het niet anders zeggen. Ik heb er uiteindelijk drie brillen gekocht, hé. Een zonnebril, een gewone bril en een leesbril. Hoe ze me daar ook geholpen hebben om de juiste monturen te kiezen. Je kan het met niets vergelijken. Het is perfect.”